reflextherapievoetspoor.nl
The balance is the key


Reflextherapie is, al dan niet in combinatie met aanpalende therapieën, een antwoord op een breed gamma aan veel voorkomende lichamelijke en mentale klachten: 

-Slaapstoornissen, zenuwaandoeningen, diabetes, ADHD, dyslexie, eczeem, RSI, migraine, gewrichtsklachten, overgangsklachten, zwangerschapsklachten, bloeddrukproblemen, luchtwegenproblemen, hoofdpijn, keelpijn, oorpijn, nekpijn, rugpijn, kniepijn, depressie, stress, burn-out, astma, hooggevoeligheid (overprikkeling), maag-darmklachten, overwicht, eetstoornissen, verstopte holtes, hooikoorts, angststoornissen, herstel na zware ziekte, verslavingen, rouwen, trauma en veel meer.


   

   Het is van belang dat het eerste gesprek met de voetreflextherapeut in alle openheid plaatsvindt. Je antwoorden op de vragen van de behandelaar leiden uiteindelijk, samen met een analyse van de voeten, tot een behandelplan. Het behandelplan wordt vervolgens doorgesproken, inclusief een planning ten aanzien van het benodigd aantal behandelingen. Afhankelijk van de problematiek varieert dit van zes tot wel twaalf behandelingen.

   

   

  Reflextherapie kan daarnaast ondersteunend zijn bij het omgaan met hooggevoeligheid, gedurende life-events zoals een echtscheiding, het overlijden van een dierbare of een (al dan niet problematische) zwangerschap.  

  Nieuws

  Er zijn momenteel geen berichten.   Lees meer over hooggevoeligheid(Hsp) in mijn artikel dat heb ik voor Holistik geschreven. Deze is ook herplaatst in Vakblad Reflex december 2020.

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2522334251110810&id=100000027781599